Drama u Podravini: Muškarac završio u bolnici jer mu je zapeo vibrator u anusu (18+)

Ilustracija: Instagram

NEOBIČAN slučaj o kojem bruji čitava Podravina dogodio se ranije ovaj tjedan u mjestu kraj Đurđevca. Naime, muškarcu je u anusu zapeo vibrator, neslužbeno iz pouzdanih izvora saznaje epodravina.hr.

Supruga nes(p)retnog muškarca zvala je đurđevačku Hitnu pomoć. "Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je", riječi su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi.

Kola hitne pomoći dojurila su do njegove obiteljske kuće, a dočekao ih je šok. Muškarac nije izgledao ni približno kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi rekao je da će im sve priznati, ali samo ako žena i djeca izađu iz prostorije.

Tad je uslijedio još veći šok. Muškarac je priznao kako čitav dan u stražnjici ima vibrator koji mu već duže vrijeme vibrira u anusu. Probao ga je izvaditi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide i da mu više ne čini zadovoljstvo nego samo muku i bolove, odlučio je pozvati liječničku pomoć.

Odvezen je u koprivničku bolnicu gdje je podvrgnut operativnom zahvatu, a kako doznaje epodravina, uspješno se oporavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.