Drama u tinejdžerskom svijetu: Ljubavni trokut pretvorio se u rat pjesmama

Foto: Instagram

AKO STE mislili da se samo na regionalnoj tinejdžerskoj pop sceni odvijaju drame i dramice, prevarili ste se. Hit tema među tinejdžerima diljem svijeta trenutno je ljubavni trokut u kojem sudjeluju Sabrina Carpenter, Olivia Rodrigo i Joshua Bassett.

Kako je sve počelo i o čemu mi to uopće pričamo?

Olivia Rodrigo je ona djevojka čiji ste hit Drivers License čuli već vjerojatno niz puta. Tu pjesmu je navodno posvetila upravo Joshui Bassettu, svom bivšem dečku i kolegi iz Disneyjevog projekta High School Musical: The Musical: The Series.

>>Pjesma o vozačkoj dozvoli ruši sve rekorde, u danu preslušana 17 milijuna puta

U pjesmi o vozačkoj dozvoli, koja ne prestaje rušiti glazbene rekorde, 17-godišnja Olivia spominje "stariju plavušu" s kojom nagađa da je sad njen bivši dok se ona vozi sama njegovom ulicom. U tinejdžerskim kuloarima odmah se počelo šuškati da je "starija plavuša" zapravo 21-godišnja pjevačica i glumica Sabrina Carpenter, s kojom je 20-godišnji Bassett snimljen u druženju neposredno nakon prekida s Olivijom.

A upravo je Sabrina sad objavila svoju novu pjesmu Skin koju su mnogi odmah protumačili kao odgovor na Olivijin Drivers License.

"A ti si vjerojatno s plavušom koja me uvijek tjerala da sumnjam. Ona je toliko starija od mene i sve je zbog čega sam ja nesigurna", pjeva Olivia u svojoj pjesmi, dok Sabrina u svom novom hitu o kojem sad pišu američki teen magazini pjeva: "Možda to nisi mislila, možda se plavuša jedino rimovalo. Možeš pokušati ući pod moju kožu dok je on na njoj. Htjela bih da znaš da čak ni ti ne možeš ući pod moju kožu ako te ne pustim unutra."

U pjesmi se čak spominje i naslov Olivijine pjesme. "Don't drive yourself insane, It won't always be this way", pjeva Sabrina. 

Čim je pjesma izašla društvene mreže su preplavile reakcije.

A ako ste mislili da nema šanse da ovakve priče nekoga zanimaju, podaci s Googlea bi vas mogli razuvjeriti. Ovo su najtraženiji pojmovi u SAD-u od jučer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.