Fanovi One Directiona u šoku zbog smrti Liama Paynea, mnogi stigli pred hotel

Foto: Profimedia

Fanovi One Directiona, jednog od najpopularnijih boy bandova svih vremena, su u šoku. Na društvenim mrežama opraštaju se od Liama Paynea (31) koji je tragično skončao u Buenos Airesu. Mnogi od njih okupili su se i ispred hotela.

"Počivaj u miru, bio si moje djetinjstvo", "Osjećam se kao da se opraštam od svog djetinjstva", "Liam, moja generacija će te zauvijek pamtiti", "Nikad više nećemo vidjeti njih petoricu zajedno, ne mogu vjerovati", "Počivaj u miru, hvala ti za sve uspomene", "Neka mi netko kaže da je ovo šala", samo su neki od komentara na njegovom Instagram profilu, ispod posljednjih objava.

"Nevjerojatno smo tužni. Naše misli i molitve su s njegovim prijateljima i obitelji u ovom trenutku", osvanulo je i na službenom profilu Brit Awardsa.

Jedan od najvećih pop bendova u povijesti

Bend je bio jedan od najvećih pop bendova u povijesti glazbe. Uz glazbu One Directiona odrasla je čitava jedna generacija. Tijekom karijere, prodali su preko 70 milijuna albuma i rasprodali stadione diljem svijeta. Liam je bio jedan od nositelja grupe.

Bend se raspao 2015., a kad je osvanula vijest o raspadu, milijuni obožavatelj(ic)a su bili doslovno uplakani. Prizori su to koji su ušli u povijest pop kulture. 

Fanovi su se godinama nadali povratničkoj turneji. Nažalost, to se sada, barem ne u originalnom sastavu, nikada neće dogoditi.

Više o smrti Liama Paynea možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.