Prva Liamova audicija: Imao 14, u žiriju sjedila žena s kojom je kasnije dobio sina

Screenshot: YouTube

Liam Payne je karijeru htio započeti već s 14 godina kad se prvi put prijavio na glazbeni talent show X Factor. "Ja sam Liam, imam 14 godina i došao sam pobijediti", rekao je tad članovima žirija među kojima je bila i deset godina starija Cheryl Cole, njegova kasnija partnerica s kojom je 2017. dobio sina Beara.

Otpjevao im je Fly Me To The Moon, Franka Sinatre. Cheryl je oduševio već tad, a izvedbom je uspio uvjeriti i Simona Cowella i Louisa Walsha te je prošao dalje. Došao je do dijela natjecanja "Judges House", nakon čega ga je Simon poslao kući. Rekao mu je da je premlad i da još nije spreman za karijeru.

Dvije godine kasnije se vratio i ušao u povijest

No, Liama to nije pokolebalo pa se dvije godine kasnije, sa 16, vratio. Tad je u showu stvoren bend One Direction, a suci su upravo Liama istaknuli kao "vođu benda". "Malo izgledaš kao Justin Bieber", rekla mu je tad ponovno Cheryl. Liam je tad otpjevao Cry Me A River, ali verziju Michaela Bublea i oduševio žiri.

S One Directionom završio je kao treći te sezone, ali nije bilo ni bitno jer su dečki već za vrijeme trajanja showa stekli planetarnu popularnost.

Podsjećamo, Liam Payne pronađen je mrtav ispred hotela u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.