Loto: Traži se Jocker dobitnik!

MOŽDA je upravo kombinacija brojeva u današnjem datumu donijela sreću igraču koji je osvojio pola milijuna kuna u igri Joker! Tko je bio "sretne ruke", još ne znamo, ali znamo da je za 21 kunu odigrao Loto 7/39, precrtavši na sistemskom listiću 8 brojeva i DA za igru JOKER! A upravo je precrtano DA, ove nogometne srijede 9. rujna, našeg igrača usrećilo za pola milijuna kuna!

Dobitna potvrda

Svoju igru, sretni je dobitnik odigrao upravo danas 9.9.2009. godine u 10:47 sati na prodajnom mjestu ovlaštenog poslovnog partnera iNovine, u ulici Zrinskih Frankopana bb u Varaždinu. Uplatni broj dobitne potvrde je 98059-00023. Ovim putem sretnu dobitnicu ili dobitnika pozivamo da se što prije javi u marketing Hrvatske Lutrije, jer igra još nije gotova… Naime, kao što je mnogima zasigurno poznato, ukoliko želi okrenuti Joker kolo, uz ovaj dobitak, može osvojiti i JOKER PLUS: atraktivan automobil.

Broj koji se traži: 211738

Poruka svima koji su odigrali 108. kolo dodatne igre JOKER: provjerite još jednom Joker broj svog listića, jer broj 211738 donosi pola milijuna kuna, a ovisno o broju znamenaka vašeg listića koje se poklapaju s tim brojem, osvajate od minimalno 20,00 kn za samo dvije znamenke, do 20.000,00 kn za pet znamenaka Joker broja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.