Mariah Carey nakon obiteljske tragedije otputovala u Kinu, objavila fotku djece

Foto: Instagram

Mariah Carey prošlog mjeseca u istom je danu ostala bez majke i sestre. Pjevačica je potvrdila da su njezina majka Patricia (87) i sestra Alison (63) preminule na isti dan. 

Nakon obiteljske tragedije koja ju je zadesila, Mariah se vraća poslu. Otputovala je u Kinu, gdje je čekaju nastupi. Pjevačica je sa sobom povela djecu, 13-godišnje blizance Monroe i Moroccan.

U štiklama na izlet

Posjetili su Kineski zid. Pritom se našalila na svoj račun zbog neprikladne obuće jer je na izlet obula štikle. "Kod Kineskog zida! Netko me trebao upozoriti na štikle", rekla je Mariah. 

Pjevačica je blizance dobila s bivšim partnerom, glumcem i komičarom Nickom Cannonom, a u javnosti se s njima posljednji put pojavila prošle godine na dodjeli Billboard nagrada.

"Posljednji tjedni bili su teški"

Ranije se oglasila kako su joj protekli tjedni bili teški.

"Natrag na posao. Ovi posljednji tjedni bili su teški, ali cijenim svačiju ljubav i podršku. Jedva čekam vidjeti svoje fanove u Kini i Brazilu", napisala je uz video s probe. 

Podsjetimo, Mariah se oglasila nakon smrti majke i sestre.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana", izjavila je Carey za magazin People. "Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.