Mindy iz Emily in Paris priznala koja joj je scena bila teška: "Najgora noćna mora"

Foto: Press

Ovoga tjedna izašao je drugi dio četvrte sezone popularne Netflixove serije Emily u Parizu. Ashley Park, glumica koja u seriji ima ulogu Mindy, Emilyne najbolje prijateljice, progovorila je za People o "stresnom" iskustvu koje je imala na snimanju zadnje sezone.

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere. 

Naime, u osmoj epizodi četvrte sezone, ambiciozna pjevačica Mindy pristaje nastupiti u kultnom pariškom kabareu Crazy Horseu, kako bi prikupila novac za svoj bend za natjecanje na Euroviziji. Problem je taj što sve plesačice ondje plešu bez ili s jako malo odjeće. 

Ova 33-godišnja glumica opisala je izvođenje ove scene kao "najgoru noćnu moru svakog glumca". "Stalno se prisjećam kako sam stajala na pozornici i nisam znala što radim u donjem rublju", ispričala je Ashley. "To je ono što sam zapravo proživljavala u tom trenutku, dok sam bila okružena najljepšim plesačicama oko sebe", dodala je. 

"Bilo je stresno i teško"

Priznala je da se jako mučila da dovrši snimanje te scene. "Bilo je stresno i jako teško", objasnila je te dodala: "Da nije bilo koreografa Kylea Hanagamija i mog tima, ne znam kako bih prošla kroz to." U spomenutoj epizodi, njezin lik Mindy doživljava sličan stres zbog toga što se mora skinuti na pozornici te govori da ne može pjevati dobro dok je u toplesu. 

"Sada sam ustvari jako ponosna na tu scenu i mislim da je to jedno glumačko iskustvo koje nikada neću zaboraviti", zaključila je Ashley na kraju razgovora. 

U novim epizodama pojavit će se i prva dama Francuske

Podsjećamo, u novim epizodama pojavljuju se i novi glumci, koji dosad nisu glumili u ovoj popularnoj seriji. Pojavit će se i prva dama Francuske Brigitte Macron. Objavljena je fotografija na kojoj Brigitte pozira s glavnom zvijezdom serije Lily Collins, koja je utjelovila Emily Cooper, te s francuskom glumicom Thalijom Besson. I prije toga je supruga Emmanuela Macrona viđena na setu.

Također, veliku pažnju je privukla 23-godišnja Thalia Besson koja je utjelovila Genevieve, novu zaposlenicu agencije Grateau. 

>>Mlada Francuskinja privukla je pažnju u Emily u Parizu. Evo tko je Thalia Besson

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.