Nicole Scherzinger podijelila fotke s romantičnog putovanja, uživala na jahti

Foto: Instagram

Pjevačica Nicole Scherzinger i njezin zaručnik Tom Evans uživali su na luksuznoj jahti, a fotke s romantičnog putovanja podijelila je na Instagramu.

Poznati par odmor je proveo na jahti, a najviše pažnje privukao je prizor Nicole u crvenom bikiniju. Pjevačica je naglasila svoju vitku figuru te se zaštitila od sunca noseći slamnati šešir i sunčane naočale. Iako nije otkrila gdje se nalaze, mnogi su u komentarima istaknuli da se radi o Portugalu.

Preko 100 tisuća lajkova

Osim fotografija s jahte, Nicole je podijelila i romantične fotografije u bijeloj haljini sa zaručnikom tijekom zalaska sunca. "Živjeli vikend i predivne uspomene", napisala je u opisu. Objava ima preko 100 tisuća lajkova na Instagramu. "Prekrasna je", "Zgodan par", "Tom je najsretniji čovjek na svijetu", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Nicole i šest godina mlađi škotski igrač ragbija Tom Evans upoznali su se 2019. godine, kada je on sudjelovao u showu The X Factor: Celebrity s bendom Try Star. Zaručili su se prošle godine na Havajima. Ovog ljeta su skupa proslavili njezin 46. rođendan povodom kojeg je Nicole počastila fanove fotografijama u badiću.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.