Zak opjevao bivšu koja ga je ostavila zbog Beograđanina, spot ima 146.000 pregleda

Foto: Press

IVAN ZAK vratio se na scenu duetom s crnogorskim glazbenikom Bobanom Rajovićem. Snimili su pjesmu Kilometri ljubavi, čiji je spot u jednom danu pregledan 146 tisuća puta.

"Onog trenutka kad sam napisao pjesmu u studiju, nisam dugo dvojio koga bih mogao angažirati za ovaj moćan duet. Boban Rajović pravi je izbor jer dijelimo sličan glazbeni put, a podudaraju nam se i karakteri. Moja publika zna da sam uvijek tu za njih, no nisam tip pjevača koji se gura u medije jer ne dijelim stav mnogih mojih kolega 'samo nek se piše, nema veze što'.

Na terenu, na koncertima dobijem pravi osjećaj što moja publika voli i želi od mene pa upravo zato ovaj je duet tek jedno u nizu iznenađenja koja ću im pripremiti u suradnji s regionalnim glazbenim velikanima u idućih nekoliko mjeseci", kaže Zak.

Snimanje s Bobanom prekidali su, kaže, često zbog smijeha.

"Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posjetiti klubove. Sretne nas netko od kolega i što ćemo, ajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege pa nam je snimanje postalo i druženje. Umjesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smijehu i druženju s kolegama nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu", opisuje Ivan Zak.

Dugogodišnji prijatelji

Boban Rajović poznat je hrvatskoj publici, a prije nekoliko godina je rasprodao dvije arene u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu i Splitu. Otkrio je kako je došlo do suradnje sa Zakom.

"Zak i ja smo dugogodišnji prijatelji i poslovni suradnici još iz davnog doba, dok je on držao diskoteku, a ja nastupao kod njega. Prepoznao sam da dijelimo vrlo sličan razvojni put u karijeri, slične borbe vodimo, a obojica smo na vrh izašli zahvaljujući upornosti i kvaliteti. Tako smo se spojili i pronašli zajednički jezik", otkriva Boban Rajović, Crnogorac podrijetlom, ali rođen u Danskoj, gdje i danas živi sa svojom obitelji. 

"Ideju o duetu spomenuli smo prvi put još prije pet-šest godina. Počela je pandemija, imali smo vremena za odmor, ali i kreativnost. Kad mi je Ivan poslao ovu pjesmu i kad sam čuo da se spominju relacije Zagreb-Beograd, znao sam da je to to. Nema danas čovjeka ispod 30 godina koji nije izlazio i obilazio klubove u oba grada. Ovim duetom okrunili smo naše prijateljstvo, a i oduševili našu publiku", uvjeren je Boban čitajući brojne komentare na društvenim mrežama.

Što se tiče pjesme, obojica su opjevala svoj životni scenarij. Naime, Zakova djevojka je nakon prekida otišla drugom muškarcu u Beograd, a Bobanova je novu ljubav pronašla u Zagrebu.

"Umjetnost, pa tako i glazba, tu je uvijek da spaja ljude i ruši političku atmosferu. Iako je riječ o ljubavnoj pjesmi, njome ne dozvoljavamo da se zbog političke slike naruši slika o harmoniji među nama. Barem u mom slučaju jer dugo se nisam osjećao tako dobro kao u Dalmaciji i Zagrebu; osjećam se uvijek voljeno i prihvaćeno, kao kad dođem doma u Crnu Goru. Nemam bojazni pokazati ljubav prema svima", rekao je Boban koji je u braku već trideset godina. No, je li on prije braka zbog ljubavi prelazio mnoge kilometre?

"Jesam! Prije braka imao sam jednu veliku ljubav. Još sam živio u Danskoj, a ona u Srbiji. Iskreno, nije mi bilo teško prijeći automobilom, a ne avionom, dvije tisuće kilometara samo da bih je vidio na jednu noć. Isplati se sve zbog ljubavi. U ljubav vjerujem, a najveći dokaz je moj brak u kojem ljubav živi i nakon trideset zajedničkih godina", zaključuje Boban Rajović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.