Zvijezda Netflixovog showa: Poznanik mi je ubacio drogu u piće i silovao me

Foto: Press

Zvijezda Netflixovog showa Selling Sunset, agentica za nekretnine i potpredsjednica Oppenheim grupe Mary Bonnet (44) napisala je memoare pod nazivom Selling Sunshine. U njima je progovorila o traumatičnom iskustvu kada ju je seksualno napastovao poznanik.

U šestom poglavlju knjige pod naslovom Rock Bottom, Mary se prisjeća vikenda na Dan sjećanja prije otprilike deset godina kada je prihvatila poziv za druženje poznanika svoje prijateljice. Čovjeka koji ju je silovao u knjizi naziva Joe. 

Silovao ju je poznanik

Joe ju je, piše Bonnet, zamolio da se nađu u njegovom stanu u Los Angelesu, gdje im se trebala pridružiti i njihova prijateljica. Plan je bio da idu van u grupi. Međutim, kad je stigla kod njega u stan, rekla je da su bili samo njih dvoje, a Joe joj je ponudio piće za koje je rekao da je koktel od votke.

Nakon nekog vremena Mary se počelo vrtjeti u glavi i kapci su joj, piše, postali teški. Na kraju se onesvijestila. "Kad sam se probudila, bila sam na Joeovom krevetu, s rukama prikovanim za njegov madrac i hlačama oko gležnjeva", piše ona. "Bio je na meni i u meni."

Bonnet se sjeća kako je istrčala iz stana te je "urlala i tresla se" u svom autu. Kaže da to traumatično iskustvo i danas utječe na nju.

I dalje je progoni to traumatično iskustvo

"Posljedice te noći i dalje me progone. Nikad ne idem u kuće ljudi koje ne poznajem. Neću biti nasamo ni s jednim muškarcem s kojim nisam prijatelj najmanje pet godina ili koji je 100% homoseksualac, tako da znam da sam sigurna", piše ona.

Nakon incidenta Bonnet se oslanjala na prijatelje, među kojima je i kolegica iz Netflixova showa Amanza Smith. Nakon silovanja otišla je s Amanzom Smith i njenim tadašnjim dečkom u New York. "Oni su znali da se moram maknuti, imati novo okruženje i osjećati se sigurnom", rekla je.

Jason Oppenheim, s kojim je prije hodala i za kojeg je počela raditi u agenciji za nekretnine, također joj je pružio podršku. "Kad sam mu rekla za to, bio je dobar prijatelj, tješio me i bio je zaštitnički nastrojen", rekla je. Njezin suprug Romain Bonnet, za kojeg se udala 2018., bio je šokiran njezinim traumatičnim iskustvom te joj je također pružio podršku nakon što mu je sve ispričala. 

Selling Sunshine izlazi 24. rujna, a osim o silovanju, u knjizi govori i o majčinstvu, razvodima, toksičnim vezama i osobnim trenucima. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.