Mama snimila prve korake kćeri dok su bili u restoranu. Reakcije gostiju su dirljive

Screenshot: TikTok

HANNAH Bronfman snimila je i na TikToku podijelila prve korake svoje jednogodišnje kćeri. Kada su Hannah i ostatak njezine obitelji tijekom ljetovanja bili u jednom restoranu u Siciliji, djevojčica je počela hodati po restoranu. 

Preslatka djevojčica odmah je postala atrakcija. Posebno joj se svidio stol s dvije žene i dva muškarca prema kojima je počela hodati. U jednom trenutku slatka je djevojčica prišla jednom od muškaraca koji ju je uzeo u naručje, a reakcija drugog muškarca oduševila je mnoge koji su pogledali video na popularnoj platformi.

"Njegov izraz lica govori da je ovo uspomena koju će se rado prisjećati", "Jedan od najboljih osjećaja na svijetu je kada vas beba odabere", "Šteta što nije na kraju otišla kod prvog muškarca, vjerujem da bi bio presretan", "Sigurno im je uljepšala dan, preslatka je", pisali su ljudi u komentarima. 

@hannahbronfman Shes a Gemini and def a lot like her mama #baby #gemini #june #sicily #firststeps #babygirl #momsoftiktok #fypage ♬ original sound - hannahbronfman
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.