Mamu dirnula gesta žene koja joj je prišla dok su njezina djeca imala izljev bijesa

Foto: Shutterstock

Nije tajna da je roditeljstvo ponekad teško. Mama Jess Jones našla se u problemu kada je s četvero djece izašla u nabavku. Iako je odabrala jutarnje sate, dok nema gužve, kako bi osigurala da sve prođe "mirno", njezina djeca imala su drugačije planove.

Jones je u videu, koji je objavila na Instagramu, objasnila da ima zahtjevnog četverogodišnjaka koji je počeo plakati dok su obavljali kupnju. No, to je bio okidač za izljev bijesa i kod njezinog dvogodišnjaka. Dok ih je pokušala umiriti, prišla joj je nepoznata žena.

"Stavila je ruku na mene i samo me pitala što može učiniti za mene", otkrila je Jones, koja je nakon toga pogledala strankinju i briznula u plač.

"Žena je čekala sa mnom da se djeca smire, a onda mi je pomogla da s djecom dođem do auta. Nadam se da će ovaj video naći put do nje", zaključila je.

Mnoge je priča dirnula, osobito roditelje koji se slažu da je malo ljudi koji neće gledati majke i očeve ispod oka i upirati prstom u njih dok mališani imaju izljeve bijesa u javnosti.

"Kako je lijepo što postoje takvi ljudi", "Ovo je podsjetnik da budemo podrška i pomoć majkama s malom djecom, sve smo to prošle", "Kakva divna žena", neki su od brojnih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.