FOTO Na pola sata od Zagreba kuća s velikim zemljištem prodaje se za 175.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela lijepa kuća koja se nalazi u Zagrebačkoj županiji, u mjestu Gornja Pušća. Kuća ima 120 kvadrata stambene površine, a prodaje se za 175.000 eura (~ 1.318.538 kn).

Kuća ima tri etaže - podrum, prizemlje i potkrovlje. U podrumu je konoba s kuhinjom, roštiljem i WC-om, prizemlje ima open space kuhinju i dnevni boravak s izlazom na balkon, kupaonicu s tuš-kabinom i spavaću sobu. U potkrovlju se nalaze dvije dječje spavaće sobe.

Zemljište od 1700 kvadrata

U oglasu je istaknuto da je kuća u potpunosti renovirana visokokvalitetnim materijalima. Drvena stolarija je rađena po mjeri, a zidovi su dvostruko izolirani s 10 cm kamene vune. Prilikom renovacije sve je rađeno da se zadrži stari štih nekadašnje kuće.

Kuća ima veliko zemljište do 1700 kvadrata, a udaljena je deset minuta vožnje od šoping-centra West Gate. U oglasu je naglašeno da su u blizini kuće škola, vrtić, trgovina i autobusna stanica.

Oglas i više fotografija možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.