Pogledajte utučenog Modrića nakon utakmice. Tješili ga Dalić, suigrači i Talijani

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Cijela Hrvatska bila je utučena takvim raspletom, no kapetan Modrić je izgledao kao da mu je ovaj rezultat najteže pao. Bio je u nevjerici, tješili su ga Zlatko Dalić, suigrači, a i protivnici, ali utjehe nije bilo. U suzama je govorio i u izjavi nakon utakmice i nije mogao pronaći prave riječi.

Lako je moguće da je Modriću, s obzirom na to da će u rujnu napuniti 39 godina, ovo bilo zadnje veliko natjecanje za Hrvatsku. Iako je Hrvatska u teoriji i dalje živa, izgledalo je kao da je i Modrić svjestan da bi ovo mogao biti kraj. "Nije sad za tu priču", samo je kratko rekao o tome nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.