Jeličić o Gorici: Najlakše je sjesti u autobus i krenuti na Maksimir s pelenama

Screenshot: Facebook

JOŠKO JELIČIĆ je u emisiji Studio HNL na MAXSportu zamjerio igračima i treneru Gorice što kod Dinama u četvrtom kolu SHNL-a nisu nastupili daleko hrabrije. Dinamo je igrao s kombiniranim sastavom, punom mladih i novih igrača i opet je bez problema pobijedio 2:0 suparnika, koji se, smatra Jeličić, postavio previše mekano. Zamjera Gorici što nije niti pokušala iznenaditi Dinamo koji nije bio u najjačem sastavu, nego se predala:

"Meni smeta, ja sam nogometaš, sportaš. Jasno je svakome da je Dinamo svijet za sebe, bez obzira u kojem sastavu izašao, ali smeta mi što Gorica nije niti probala. Najlakše je sjesti u autobus i krenuti na Maksimir s Pampers pelenama i govor tijela ti je takav. Kod Dinama igraju Bernauer, pa Torrente prvi put.

Mali Pavić ima 17 godina i igra zadnjeg veznog. Wingeri su Špikić i Pjaca. Ušao je Vrbančić, Noa Mikić... Ne znam je li neki limač igrao u Dinamu, imaju li oni pravo...? I onda Gorica primi onakav prvi gol jer se boji! Zato što misliš da ako dođeš na Maksimir, moraš izgubit... Ne moraš, probaj!"

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.