Kyrgios prijeti najboljem na svijetu: Kad se sretnemo, više neću biti ljubazan

Foto: EPA

NICK KYRGIOS je nastavio javno napadati Jannika Sinnera nakon što je objavljeno da je dva puta pao na dopingu zbog nakon slučaja kontaminacije Clostebolom. Usprkos tome što je dva puta pao na testiranju, Sinner je proglašen nevinim, ali Australac smatra da je trebao biti suspendiran.

"Puno mojih prijatelja je optuživano za doping i bilo suspendirano. Nemam ništa protiv Sinnera osobno. On je jedan od najvećih tenisača koje trenutno imamo... I znam koliko će biti važan sljedećih 15 godina. Ali drugima su oduzete karijere na godinu dana... I onda vidite nekoga poput Sinnera. Mislim da to nije pošteno", rekao je Kyrgios pa dodao:

"Svake godine nam se šalje popis zabranjenih supstanci. To znači, ako si pozitivan, moraš biti suspendiran. Pretpostavljam kako postoji siva zona u onome što zabranjeno znači u svakom trenutku. Zašto njegov tim nosi zabranjenu supstancu za koju znamo da je nepotrebna? Ovo je sport kojim se bavim cijeli život i samo želim pošten tenis za sve. Zato sam bio protiv prisustva trenera u loži za igrače. Nemaju svi igrači trenera niti ga mogu priuštiti. Iskreno, više neću biti ljubazan prema Sinneru u svlačionici."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.