Novi trener Rudeša: Nismo mi još ispali, u igri je 87 bodova

Foto: NK Rudeš

TONI GOLEM zamijenio je Roberta Prosinečkog na klupi Rudeša, ove sezone uvjerljivo najlošije momčadi u ligi. Zagrebački klub skupio je samo bod iz sedam utakmica uz gol-razliku 5:17. Golem je doveden kako bi pokušao preokrenuti taj trend i zadržati momčad u ligi.

"Gledao sam cijelu HNL ligu i sve utakmice. Rudeš je ostavio dobar dojam, što se tiče igara. Nažalost, rezultati to nisu pratili. I svi se sjećamo utakmice protiv Osijeka. Koja je u jednom scenariju otišla u krivom smjeru. Čak je i kod 3:2 mogla otići na 4:2, pa bi se osvojio možda bod, a možda i sva tri. Pa i u Puli je bilo jako dobrih pola sata. Samo nedostaje taj gol", rekao je.

"Bodovno stanje je lošije od stanja na terenu"

"Šteta je što se ta dobra igra nije potvrdila s nekim bodom. Dojma sam da je bodovno stanje puno lošije nego što smo vidjeli na terenu. Iskreno, nisam pobornik nekog pouzdanja u sreću, ja mislim da na kraju sezone dođeš tamo gdje zaslužuješ biti, a ja sam došao s ciljem da Rudeš ne bude na posljednjem mjestu gdje je sada.

I stvarno mislim da se Rudeš može potući s ekipama koje su ispred njega tri, četiri mjesta. Po ničem nije lošiji od njih. I gotovo sam uvjeren da će sve to ići u dobrom smjeru", rekao je novi trener Rudeša.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.