Sopić o pobjedi Hajduka nad Dinamom: Ovakvu utakmicu može dobiti jednom od deset puta

Foto: Matija Habljak/PIXSELL, Goran Kovacic/PIXSELL

HAJDUK je u derbiju 6. kola SuperSport HNL-a pobijedio Dinamo 1:0 sjajnim golom Marka Livaje u 70. minuti susreta. Ovom je pobjedom skočio na prvo mjesto tablice i sad ima bod više od Dinama, koji je najveću šansu imao u 76. minuti, kad je Marko Rog u čistoj situaciji tukao preko gola. Torcida je prekinula utakmicu bakljadom, zbog čega se igralo 13 minuta nadoknade, a Ismael Diallo je u 92. dobio drugi žuti karton. Utakmicu je komentirao Željko Sopić, bivši trener Rijeke.

"Mislim da nije bila neka vanserijska kvaliteta utakmice. Naši derbiji općenito u zadnje vrijeme nisu na nekoj razini, a Hajduk je bio sretniji i pobijedio. Što se igre tiče, očekivao sam da će Dinamo pritiskati od prve minute. Zbog čega se to nije dogodilo, ne ulazim u problematiku. Ovakvu utakmicu u kojoj je Hajduk slavio na Maksimiru može realno dobiti jednom u deset puta. To ne govorim kao navijač Dinama, nego kao realni akter", rekao je Sopić za Sportklub pa dodao:

"Po svemu prikazanom, Dinamo je barem morao izjednačiti ili čak pobijediti. S druge strane, ponovno se pokazala individualna kvaliteta Livaje koji takve utakmice gdje se Hajduk nalazi u podređenom položaju rješava iz jedne šanse i o njegovoj kvaliteti ne treba pričati. Mislim da Livaja nosi ovaj današnji Hajduk, odnosno da ga nosi u zadnje tri godine."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.