Rijeka primila golčinu od četvrtoligaša. Đalović: Malo me to boli

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U UTAKMICI šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Rijeka je na Rujevici rezultatom 3:1 pobijedila Neretvanac iz Opuzena. Golove za rijeku postigli su Komnen Andrić, Marco Pašalić i Stjepan Radeljić, a poraz gostiju ublažio je Krešimir Medić.

U 83. minuti vidjeli smo najljepši potez utakmice. Krešimir Medić, 18-godišnjak iz Ljubuškog, primio je loptu na 25 metara od gola i fantastičnim udarcem ljevicom matirao Josipa Posavca. Lopta je odsjela u samom donjem kutu gola. Nakon utakmice trener Rijeke Radomir Đalović je rekao:

"Najbitniji je prolaz. Utakmica je bila dobra, bili smo kvalitetni. Malo me boli pogodak koji smo primili budući da nam je obrana, izuzev Olimpije, djelovala odlično. Neke igrače smo odmorili, neki dugo nisu igrali i dobili su priliku, ali najvažniji je prolaz i dobra priprema za utakmicu u nedjelju."

"Igramo protiv kvalitetne momčadi"

Rijeci slijedi utakmica protiv Šibenika u 7. kolu SuperSport HNL-a: "Igramo protiv kvalitetne momčadi koja je dobro vođena. Imaju 10 bodova, dugo su zajedno i očekujem da naš pristup bude kao na zadnje dvije utakmice, pa da uz pomoć naših navijača budemo pravi i pobijedimo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.