Schumacherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas. Rekao sam joj da spavamo

Foto: Instagram

RALF SCHUMACHER (49), bivši vozač Formule 1 sa šest pobjeda na utrkama i brat legendarnog Michaela, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

Schumacherova bivša žena: Kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno. Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli: "Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tijekom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni."

Schumacherov dečko: Ralf i ja smo proveli divan tjedan s Corom i rekli joj da smo u vezi. Zato sam razočaran onim što sada govori

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: "Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom. Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: 'Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.' Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divan tjedan s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.