Novinari pitali Enriquea kad će PSG uzeti LP. Španjolac odgovorom iznenadio sve

Foto: Epa

PSG je jako loše krenuo u novu sezonu. Od 15 mogućih bodova u prvih pet kola, Parižani imaju tek osam, što je najgori ulazak u sezonu otkako su u klub ušli katarski novci. U utorak od 21 sat PSG igra prvo kolo Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, a naslov prvaka Europe postala je opsesija vlasnika kluba s Parka prinčeva. Svih tih godina PSG je igrao samo jedno finale Lige prvaka u kojem je izgubio od Bayerna, a sve ostalo bile su sezone za zaborav u Europi.

Zato je trenera Luisa Enriquea pred dvoboj s Borussiom na presici dočekalo prvo pitanje baš o Ligi prvaka. Španjolski trener je dao izjavu koja se neće pretjerano svidjeti gazdama kluba. Francuski novinari pitali su Enriquea osjeća li pritisak što se tiče Lige prvaka jer je jasno da je on doveden u klub kako bi taj trofej konačno bio osvojen. 

"Nikada nije dobar znak kada je klub toliko opsjednut nečim. Možeš imati ambiciju da nešto ostvariš, ali ne smiješ biti toliko opsjednut. To nikada nikome nije donijelo ništa dobro. Opsjednutost je veoma loša u bilo kojem segmentu života, a u nogometu posebno. To se više ne smije događati", rekao je Enrique.

Pročitajte više