Stranci o Hrvatskoj: "Navijač sam Italije i trenutno me sram"

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo joj teorija drži nadu za prolazak u osminu finala. Gol je za Hrvatsku zabio Luka Modrić, a za Italiju Mattia Zaccagni, i to u 98. minuti. Evo što su na tu utakmicu komentirali strani ljubitelji nogometa ispod članaka nekih od najjačih europskih medija.

Reakcije stranaca na remi Hrvatske

"Najbolja utakmica turnira do sad bez konkurencije."

"Ostani jaka, Hrvatska! Bilo je teško putovanje. Držite glave gore i budite pozitivni. Ima još nade i prilika. nastavite vjerovati."

"Zaccagni je slomio Hrvatima srca."

"Hrvatska se mučila jer su joj najbolji igrači stari. Italija je zaslužila nešto iz ove utakmice, iako nemaju dovoljno da bi osvojili ovaj turnir."

"Navijač sam Italije i sram me trenutno. Hrvatska je bila odlična. Imali smo sreće."

"Mora prestati ova ludost s produžecima."

"Osam minuta. Odakle?"

"Bilo je samo pitanje vremena kad će Hrvatska ispasti. U zadnje dvije minute namjerno su krali vrijeme. Izgubili su ritam i Talijani su zabili. Nogomet je nekad okrutan."

"Europsko prvenstvo je teže od svjetskog deset puta. Pogledajte FIFA-in ranking. Osjećam se loše zbog Modrića, koji nikad nije ništa osvojio sa svojom državom."

"Vrijeme je za Modrića da prepusti svoje mjesto nekom drugom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.