Torino tjera Srbina kojeg je Jurić istjerao iz igre. To je jako skup rastanak

Screenshot: Arena Sport

TALIJANSKI mediji objavili su da žestoki sukob Ivana Jurića i Nemanje Radonjića znači da je srpski ofenzivac otpisan u Torinu. Kao što smo pisali, Ivan Jurić šokirao je svog igrača Radonjića, ali i ne samo talijansku nego i svjetsku nogometnu javnost, onim što je uradio u gradskom derbiju 24. kola Serie A.

Njegov Torino je dva puta vodio protiv Juventusa, ali je na kraju izgubio 4:2. Jurić je u 60. minuti, pri rezultatu 2:2, u igru uveo srpskog ofenzivca Nemanju Radonjića, ali ga je onda zamijenio samo 15 minuta kasnije, kada je Torino gubio s jednim golom razlike.

Jurić je pri tome bio bijesan, a Radonjić također van sebe. Između njih su se postavili članovi Torinovog stožera kako bi spriječili fizički sukob igrača i trenera istog kluba. Talijani jutro kasnije pišu da ovaj incident znači kraj za Radonjića u Torinu. Međutim, Jurićev klub će ga se jako skupo i komplicirano riješiti.

Radonjić je u Torinu na posudbi iz Marseillea, a ove sezone je 27-godišnji ofenzivac odigrao 22 utakmice za talijanski klub. Većinu je počeo s klupe. Zabio je četiri gola uz dvije asistencije. Iako je pretežito rezerva, prošlog tjedna su se ispunili uvjeti za aktivaciju otkupa njegovog ugovora od Marseillea. Zato se sada Torino mora riješiti Radonjića, ali ne tako da ga vrati Tudoru, nego ga prvo mora skupo otkupiti i onda prodati.  

Jurić je nakon utakmice izjavom potvrdio da više ne računa na igrača koji ga je razbjesnio: "Radonjiću nedostaje poštovanje prema nogometu. Ima stvari za koje znaš da ih moraš napraviti, ali se odlučiš za suprotno. To znači da nisi u igri. Ima talent, ali očigledno ga za ovih šest mjeseci zajedničkog rada nisam uspio pretvoriti u nogometaša."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.