Kupnja na eKupi je naj: Najbolja - najsigurnija – najbrža!

Foto: PR foto

IZDACI za opremanje djeteta za školu nisu mali. Upravo zbog toga najvažnije za svakog roditelja je da se  pažljivo odabere način kupnje i pogodnosti koje se mogu ostvariti pri kupnji pribora i opreme za djecu. eKupi nudi najveći izbor bilježnica, torbi i dodatnog pribora za opremanje školaraca.  Sigurno je i elegantno rješenje za kupnju udžbenika već 5. godinu za redom.

Svi već znaju da je eKupi internet trgovina najisplativije mjesto kupnje. Osim što kupnju možete obaviti s ljetovanja ili bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme, eKupi nudi i ostale pogodnosti koje nemate ukoliko se odlučite na dugotrajno čekanje u redovima.

Najjednostavnija i najsigurnija kupnja

Roditelji samo trebaju odabrati školu i razred, a popis udžbenika propisan od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta već je spreman. Kupnja je potpuno automatizirana, što znači da je popis potrebnih knjiga ovisno o školama već pripremljen. Sve što je potrebno je s popisa odabrati sve ili samo one udžbenike koje nemate. Uštedite si vrijeme, naručite i omote za udžbenike na www.ekupi.hr, te će udžbenici biti dostavljeni omotani na Vašu adresu.

Najviše pogodnosti na eKupi + popusti do 40%

eKupi je za školarce pripremio najveći popust školskog pribora i torbi , čak do 40%. Omotani udžbenici, veliki izbor naljepnica s otisnutim imenom i prezimenom, besplatna dostava, mogućnost plaćanja do 12 rata samo su neke od pogodnosti. Uz sve to za kupljene udžbenike eKupi daruje poklon bon od 100 kn na proizvode iz kataloga.

Sve potrebno za školarce, dodatni udžbenici za vježbanje, dodatni materijali za pripremu za maturu, najtraženiji mobiteli, tableti, laptopi te još niz pogodnosti i iznenađenja čekaju na www.ekupi.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.