HAK: Smanjena vidljivost zbog magle, pojačan promet na gradskim cestama

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice na cestama u unutrašnjosti, pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestili su danas iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Radovi na cestama

Na autocesti A4 Goričan - Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin prekinut je promet na izlaznom kraku iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulaznom kraku iz smjera Varaždina prema Zagrebu.

Na autocesti A7 Rupa - Rijeka zbog radova na čvoru Učka zatvoreni su (obilazak je državnom cestom DC8). Danas od 8 sati do 14. listopada u 18 sati za sav promet bit će zatvorena Jadranska magistrala (DC8) od raskrižja Bakar - Meja do naselja Bakarac. Obilazak je preko Meje i Križišća.

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, prekida se promet na državnoj cesti DC55 Vinkovci - Županja, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu.

Odron na županijskoj cesti Gata - Naklice

Zbog odrona prekinut je promet na županijskoj cesti Gata - Naklice. Obilazak je državnom cestom Naklice - Omiš. Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci na izlaz teretna vozila čekaju tri sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.