HDZ-ovac o neplaćanju povlaštenog parkinga: Plaća li se ako se ne dobije račun?

Foto: Patrik Macek/Pixsell

HDZ-ovac Mislav Herman gostovao je s Damirom Bakićem iz Možemo u Dnevniku HRT-a, a glavna tema bila su parkirališna mjesta u Zagrebu.

Naime, Tomašević je ukinuo povlaštena mjesta, koja su, između ostalih, koristili i HDZ-ovci, i to bez plaćanja.

"Plaća li se nešto za što se ne dobije račun?"

"Gradonačelnik Tomašević, kada se nađe stjeran u kut, opali po pokojnom Milanu Bandiću i po uvijek dežurnom za sve loše, a to je zagrebački HDZ", rekao je Herman te pitao: "Plaća li se nešto za što se ne dobije  račun?".

On tvrdi da HDZ u zadnjih 10 godina nije dobio ni jedan račun, ni jednu opomenu za parkiranje od Grada Zagreba, pa ni za povlaštena parkirna mjesta ispred središnjice stranke. "Ta famozna četiri mjesta...", dodao je.

"Pozvao bih gradonačelnika Tomaševića da pita u svojim gradskim uredima je li ikad itko poslao račun za nešto za što nas sada sve proziva. Ako sam dobro razumio situaciju, računi su stizali do 2014. godine, onda su odjednom prestali stizati", komentirao je Herman.

"HDZ je za uvođenje reda u Gradu Zagrebu"

"HDZ je za uvođenje reda u parkiranju u Zagrebu, ali naglašavam da HDZ nema nikakvih financijskih obveza prema Gradu Zagrebu. Da ih ima, on bi ih redovito i na vrijeme podmirio. HDZ za sva svoja službena vozila ima povlaštene parkirne karte koje plaća svaka tri mjeseca i na osnovu kojih za prvu zonu, za crvenu zonu, smo se parkirali iz Hrvatske demokratske zajednice", rekao je Herman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.