Policija sumnja da je požar na jahti solinskog HDZ-ovca namjerno izazvan!

DVA DANA traje očevid na jahti solinskog HDZ-ovca Ante Dolića. Desetmetarsko plovilo marke Four Winns planulo je u petak iza 20 sati na vezu u lučici Spinut.

Nakon što su u Split stigli i forenzičari MUP-ovog Centra Ivan Vučetić, iz splitske policije su nas izvijestili kako je uzrok požara otvoreni žar ili plamen. Ne isključuju mogućnost da je požar podmetnut, potvrdila je Indexu zamjenica glasnogovornice Sanja Nazlić.

Iz broda nestale signalne rakete, ukradene za derbi

Ante Dolić jučer je Indexu izjavio kako se sumnja na instalacije. Danas nova saznanja. "Policija mi je kazala da su iz broda odnijete signalne rakete. Nije ni čudo, dan prije derbija na Poljudu. Čuo sam da im je to običaj. Da se poharaju brodovi prije utakmice. Tko zna što su kradljivci radili. Možda je netko zapalio cigaretu i ostavio opušak", kazao nam je večeras Dolić.

Njegov nedavni istup podigao je veliku prašinu. Kao osnivač HDZ-a usudio se kritizirati aktualno vodstvo države i stranke. Nije Kosorici dugo trebalo da ga šutne iz stranke koju je stvarao. Ipak, unatoč svemu, Dolić kaže da nije dobivao prijetnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.