U Engleskoj raskomadao ženu, dijelove tijela nosio u torbi pa ih bacio u šumu

Foto : Devon and Cornwall Police Station

AZAM Mangori, 24-godišnji irački državljanin koji boravi u Engleskoj, osuđen je za ubojstvo i komadanje žene koja je nestala tijekom noćnog provoda u Exeteru.

Mangori je ubio Lorraine Cox (32) u svojoj sobi prošlog rujna. Tijekom tjedan dana razrezao ju je u sedam dijelova, odložio odjeću i njene stvari u vreće za smeće i bacio ih u šumu. Sumnja se da ju je ugušio prije nego što je počeo s komadanjem tijela.

Policija je objavila i snimke na kojima se vidi kako osuđeni Mangori izlazi iz svog stana s velikom torbom. Snimljen je tjedan dana nakon ubojstva te policija vjeruje da je u torbi nosio dijelove Lorrainog tijela koje je odbacio u šumi, kao i njene osobne stvari.

Uzeo je njenu SIM karticu iz mobitela i stavio u svoj kako bi mogao kontaktirati žrtvine roditelje i prijatelje, praveći se da je sve u redu, ali to je pobudilo sumnju kod obitelji koja je sve prijavila policiji.

Policija ga je locirala te je uhićen u svom stanu 8. rujna. Obrana Mangorija tvrdi kako je Lorraine, koja je dijabetičarka, iznenada umrla u njegovom stanu. Obrana je odbačena te su ga osudili za ubojstvo nakon šest sati vijećanja.

Sljedeći tjedan izreći će mu presudu, piše SkyNews.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.