FOTO I VIDEO BMW najavio trkaći auto, pogledajte kako izgleda

Foto: BMW

Druga generacija BMW-a serije 2 kreće na utrke, a BMW M Motorsport je najavio svoj tzv. ulazni model.

Ovaj model slijedi druge trkaće automobile serije 2 proizvedene u posljednjih deset godina, uključujući M235i Racing, M240i Racing i M2 CS Racing.

BMW je objavio pet fotografija trkaćeg modela, ali još nema detalja o njemu. Čini se da se temelji na M2, a ne na manjim verzijama serije 2, kao što su 220i, 230i ili M240i. Također, jasno je da su napravljene određene izmjene kako bi automobil bio spreman za stazu.

Sprijeda je istaknutiji razvodnik, kao i crvena kuka za vuču. Cijela prednja maska ​​kamuflirana je crno-bijelom bojom, ali većina dijelova, uključujući rešetku hladnjaka i usisnike zraka, izgleda identično cestovnom M2.

Više promjena otkriva profil jer je trkaći automobil bliži tlu i ima nove felge s Goodyear gumama. Straga je veliki lip spojler, koji je puno agresivniji od malog na standardnom M2. Pogled kroz prozore otkriva pun zaštitni kavez unutra, kao i trkaća sjedala.

Zasad nepoznat datum premijere

"Blizina našim kupcima nešto je što njegujemo u BMW M Motorsportu. S naše točke gledišta, to uključuje ponudu trkaćih automobila za masovno tržište koje timovi i početnici mogu primijeniti dok im nudimo BMW M Motorsport tehnologiju na najvišoj razini.

Oduševljeni smo što možemo najaviti nasljednika modela M235i Racing, M240i Racing i M2 CS Racing. Naši inženjeri rade na optimalnoj pripremi automobila za kupce", rekao je Bjorn Lellmann iz BMW M Motorsporta.

Datum premijere modela još nije objavljen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.