Kreteni na cestama: Prelazio u suprotnu traku pa skoro udario pješaka na zebri

Screenshot

Čitateljica Indexa nam je poslala snimku koja prikazuje vozača automobila kako u više navrata prelazi središnju liniju na prometnici i vozi se po suprotnoj traci.

"Pijani vozač vozi se po lijevoj strani i skoro pregazi pješaka", napisala je čitateljica i dodala kako se sve dogodilo u Donjoj Stubici.

 

Konstantno prelazio iz jedne trake u drugu

Snimka traje dvije minute i 40 sekundi. Vozač već na početku lijevom stranom automobila prelazi središnju liniju, a kad mu naiđe vozilo iz suprotnog smjera, vraća se u svoju traku. 

Međutim, nakon što to vozilo prođe, vozač sa snimke cijelim automobilom prelazi u suprotnu traku. Čini se da mu je sve teže zadržati se u jednoj traci pa tako konstantno prelazi iz jedne u drugu.

Dok se vozi po sredini ceste, iz suprotnog smjera mu nailazi novo vozilo, ali on uspijeva u posljednjem trenutku skrenuti udesno i izbjeći prometnu nesreću. 

Pješak mu bijesno gestikulirao

Tada nailazi na nizbrdicu i zavoj te ponovno u potpunosti prelazi u suprotnu traku. Ubrzo izbjegava još jedno vozilo iz suprotnog smjera.

Dolazi do pješačkog prijelaza na koji upravo stupa pješak. Naglo koči i zaustavlja se nasred pješačkog. Sreća je što je pješak tek stupio na prijelaz pa ga automobil nije udario. Pješak bijesno gestikulira prema vozaču. 

Vozač nastavlja vožnju te ubrzo daje žmigavac i skreće desno, dok autorica snimke nastavlja ravno. 

> Fotkali ste ili snimili kretena na cesti? Pošaljite nam na desk@index.hr sa subjectom Kreteni na cestama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.