Fitness influencerica pokazala što su godine treninga učinile njenoj stražnjici

FITNESS influencerica Emily Skye oduševila je fanove transformacijom stražnjice. Na Instagramu je pokazala što su godine treniranja i izvođenja vježbi za gluteus učinile njenoj stražnjici.

Kraj dviju fotografija, od čega je jedna iz 2014., a druga iz 2019., zamolila je svojih 2,6 milijuna pratitelja da “uoče razliku”.

“Ovdje se ne radi o tome što je bolje ili što vam je draže, već o tome što mene čini sretnijom, snažnijom i zdravijom, mentalno i tjelesno”, pojasnila je Skye.

Na fotografiji iz 2014. pokazuje vitku figuru, a pet godina kasnije njena stražnjica se više ističe zahvaljujući dosljednosti i upornosti.

“Hvala ti na motivaciji, ovo je nevjerojatno”, “Predivna si! Napredak tjera dalje”, poručili su joj pratitelji.

34-godišnjakinja je od svih promjena koje je napravila najponosnija na to što je prevladala depresiju i probleme sa samopouzdanjem te naučila voljeti prvenstveno sebe.

“Još uvijek postoje dani kad sam nesigurna i negativna, ljudsko sam biće, ali većinu vremena ipak sam pozitivna”, dodala je.

Druga promjena kojom se najviše ponosi je čvršći gluteus.

“Cilj mi je bio popraviti držanje i ravnotežu te dovesti se u formu i izgraditi stražnjicu”, kaže Skye kojoj je nakon godina rada to i pošlo za rukom zahvaljujući treninzima s utezima i zdravoj prehrani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.