Ako razmišljate o kućnom ljubimcu, dajte šansu ovim mališanima iz azila

Foto: Facebook/Sklonište za životinje Sisak/Azil Osijek/Noina arka

TISUĆE napuštenih ljubimaca diljem Hrvatske svoje dane provode u skloništima i traže priliku za novi početak i bolje sutra. Ove plemenite duše život nije mazio, ali svejedno strpljivo čekaju priliku da postanu voljeni članovi obitelji.

Udomljavanje je prekrasan čin koji može promijeniti i vaš život i živote ovih napuštenih malaca. U nastavku smo izdvojili neke od štićenika hrvatskih skloništa i udruga koji trenutno traže trajni dom. Ako razmišljate o nabavi ljubimca, dajte im šansu.

Mirta

Mirta je dvogodišnja mješanka u tipu Shar Peija koju možete upoznati u Skloništu za životinje Sisak. U sklonište je stigla u jako lošem stanju, ali ti dani sada su iza nje. Jako je veseo i drag pas te obožava provoditi vrijeme uz ljude. Osim toga, dobro se slaže i sa psima, dok na mačke ne reagira. Ako je želite bolje upoznati, javite se skloništu putem e-adrese skloniste.sisak@gmail.com.

Mirta 🐾 traži dom 🏡 Dob: 06.06.2022. Težina: 22,5 kg Dužina: 50 cm Visina: 60 cm U skloništu od...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Thursday, August 1, 2024

Mariška

Mariška je štićenica Azila Osijek. Riječ je o kujici manje do srednje veličine s mekanom dugom dlakom. Karakterno je mirna i nije nametljiva. Jako je pametna i već zna šetati bez povodca. Savršeno se slaže s drugim psima. Ako je želite udomiti, javite se azilu putem Facebooka ili putem e-adrese: pobjede@gmail.com.

Kad dodirnem Marišku kao da rukom prođem kroz dekicu koliko je nježna i meka joj dlaka. Ne one ambasadorice što se moja...

Posted by Azil Osijek-volonteri on Thursday, August 1, 2024

Rudi

Rudi ima nešto manje od četiri godine, a svoje dane provodi u skloništu za životinje Prijatelji Čakovec. Ima oko 50 centimetara i udomljava se prema Pravilniku udomljavanja opasnih pasa. Aktivan je i znatiželjan te voli ljude i odlaske u šetnju. Ako ga ne možete udomiti, a želite ga bolje upoznati, azil trenutno traži i šetače za Rudija. Za više informacija nazovite broj 099 4800 640.

Ovo je naš Rudi. Rudi je rođen u prosincu 2020., visok je oko 50cm.. mikročip broj 191035000134854. Rudi je aktivan i...

Posted by Azil Prijatelji Čakovec on Wednesday, July 31, 2024

Zip

Zip ima 11 godina i svoje dane provodi u udruzi Noina arka. Umiljat je i voli se maziti. Budući da je puno vremena proveo u skloništu, trebat će mu vremena da se privikne na novi dom. Bilo bi idealno da se udomi u kuću koja ima dvorište. Jako je društven i slaže se sa svakim psom kojeg upozna tijekom šetnje. Ako ga želite bolje upoznati, javite se na brojeve 091 262 2619 ili 091 421 4696.

NITKO NE DOLAZI, A ON ČEKA...💔💔💔 NEBROJENO PUTA SMO PISALI I STAVLJALI OBJAVE SVIH OVIH GODINA😔💔ALI JEDANAESTOGODIŠNJI...

Posted by Noina Arka on Thursday, August 1, 2024

Star

Mačka Star ima četiri godine i nalazi se u udruzi Prava šapa. Ima prekrasno tigrasto krzno, jako je umiljata i privržena ljudima. Voli sudjelovati u svakoj aktivnosti, tako da bi bilo idealno da dođe u dom gdje bi imala ili mačje društvo ili veliku obitelj.

U novi dom stiže potpuno veterinarski obrađena i naučena na život u stanu. Udomljuje se u Zagreb ili okolicu, u stan bez mogućnosti izlaska van. Za više informacija, javite se udruzi putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM ⭐️] Star je premazna, draga, privržena maca i nepravedno dugo čeka dom. Molim vas share za nju! *** ⭐️...

Posted by Prava šapa on Friday, August 2, 2024

Braća zamorci

Udruga Mrkvica traži trajni dom za dva brata zamorca. Mališani se većinu vremena odlično slažu, zbog čega se u novi dom udomljuju zajedno. Za više informacija javite se udruzi putem Facebooka.

> Udomili ste psa ili mačku i želite podijeliti svoje iskustvo? Javite nam se na ljubimci@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.