Mladi par otišao u šetnju, nisu očekivali da će pronaći novog prijatelja

Screenshot: TikTok/@idonotcarol

CAROLYN McCabe i njezin partner Conor Keeling žive u Chicagu, a u slobodno vrijeme vole planinariti i šetati prirodom.

Tijekom jedne tipične šetnje šumom u srpnju ove godine, par je u travi uočio bijelu lopticu za koju se ispostavilo da je zamorac. Budući da je zamorcima prirodno stanište divljina Južne Amerike, McCabe i Keeling zaključili su da se radi o nečijem kućnom ljubimcu.

@idonotcarol The story of Quinn hehe #guineapigs #animals #adoption ♬ The Kite Live by Luisa Marion - luisa_marion_music

Prvo su mu pokušali pronaći vlasnike, ali kada se nitko nije javio, odlučili su ga udomiti i nazvati Quinn.

"Voljeli smo ga", rekla je McCabe za portal Newsweek. "Radili smo mu velike salate s povrćem iz našeg vrta, igrali se s njim, nabavili mu igračke i hranu za zamorce, mazili ga i istovremeno brinuli o našem mačku, Blueu. Quinnu nije trebalo dugo da se otvori i bilo je zabavno gledati ga."

No, njihov suživot nije dugo trajao. McCabe je shvatila da je alergična na zamorce jer bi dobila osip svaki put kada bi mazila Quinna. Osim toga, nisu ga mogli zadržati jer su već imali mačka, a mačke mogu nauditi manjim životinjama zbog plijenskog nagona.

Quinna su ostavili u skloništu One Tail at a Time, koje je brzo pronašlo novi dom za njihovog ljubimca.

"Bilo je teško oprostiti se, ali znamo da mu je sada puno bolje", izjavila je McCabe. Njezina objava na TikToku skupila je više od 600 tisuća pregleda i oko 100 tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.