Medvjedica se pokušala smjestiti u viseću ležaljku, evo kako je to završilo

Screenshot: TikTok/@courtneyvucekovich

KORISNICA TikToka Courtney Vucekovich, koja živi u gradiću Vailu u Coloradu, u nedavnoj je objavi pokazala što se dogodilo nakon što je nabavila viseću ležaljku i stavila ju u svoje dvorište.

Korisnica je mislila da će ležaljku koristiti njezina obitelj i kućni ljubimci, ali jedan dan posjetila ih je crna medvjedica koja je ležaljku odlučila iskoristiti kao mjesto za odmor. No, to joj nije pošlo za rukom.

Prva snimka prikazuje medvjedicu kako se pokušava popeti na ležaljku. Iako je pala nekoliko puta, uporna medvjedica ne odustaje. U jednom trenutku je iz frustracije napala jastuk.

@courtneyvucekovich going to buy another one so we can lounge together #bear #hammock ♬ Jackass theme - Saltyapple3

Na drugoj snimci, koja je skupila više od pet milijuna pregleda, možemo vidjeti da je medvjedica napokon uspjela sjesti na ležaljku, ali je nakon nekoliko sekundi ponovno pala.

@courtneyvucekovich Replying to @lindsayyywatt #hanmock #bear #foryou ♬ Just A Girl - No Doubt

Vucekovich je u intervjuu za Newsweek otkrila da je viralne snimke snimila u kolovozu ove godine, nedugo nakon što se s obitelji doselila u Vail.

"Kompanija koja je napravila tu ležaljku treba koristiti ovaj video kao reklamu", "Ovo bih mogla gledati iznova i iznova", "Odlično se zabavlja", "Obožavam ovaj video, presmiješan je", "Smiješno mi je kako je uzela pauzu da napadne taj jastuk", pisali su korisnici TikToka u komentarima viralne objave.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.