Bigl je živio u laboratoriju, a onda je spašen. Evo kako je reagirao na prvu igračku

Screenshot: TikTok

ZA većinu pasa aktivnosti poput igranja s igračkama i odlaska u šetnje su prirodne, no psima koji su svoje živote proveli u laboratorijima ili kavezima, to su nepoznanice. Kada je Yvonne Horan udomila svog bigla Barkleyja, on nije znao kako uživati u stvarima koje pse obično čine sretnima.

Barkley je proveo pet godina svog života u laboratoriju za testiranje na životinjama. Kad je "umirovljen", Horan ga je udomila iz Kindness Ranch Animal Sanctuary, jedinog utočišta za životinje u SAD-u koje spašava bivše istraživačke životinje.

Horan nije sigurna što je točno Barkley prošao u laboratoriju, ali sigurno mu nije bilo lako.

"On nije znao što su poslastice... Nije znao kako se igrati s naša dva druga psa," rekla je Horan za portal The Dodo.

U dva mjeseca otkako je Horan udomila Barkleyja, polako ga je navikavala na stvari poput hodanja na povodcu. Horan kaže da su njezina druga dva psa Barkleyju bili odlični uzori. Barkleyjevi novi braća i sestre posebno su mu pomogli u učenju važnih stvari za svakog psa – igranju s igračkama.

Naime, Horanin drugi bigl, Arthur, voli nositi igračke iz kuće u dvorište za igru. Neko vrijeme Barkley je samo promatrao Arthurovu rutinu. Polako se navikavao na miris igračaka, a konačno, jednog dana, iznenada se odlučio početi igrati s jednom.

@barbieheadsonfire He’s so happy and gaining confidence. Love him. #stopanimaltesting #beagle #beaglesoftiktok #animaltestingsurvivor #dogsoftiktok #dogs ♬ In the Forest - Lesfm & Olexy

Srećom za Barkleyja, sada je u domu punom ljubavi i brzo je postao pravi stručnjak za igranje s igračkama. Može se reći da je Barkley imao sreće što je završio s tako strpljivom i podržavajućom obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.