Volonterki koja godinama spašava pse jedan poziv slomio je srce

Screenshot: Facebook

OSNIVAČICA udruge Logan’s Legacy 29, Suzette Hall, obično je prva osoba koju ljudi u okrugu Los Angeles u Kaliforniji zovu kada pronađu pse u nevolji. Navikla je spašavati pse iz raznih teških situacija, ali poziv koji je nedavno primila slomio joj je srce.

Zabrinuti građanin dojavio je da je u grmlju sklučan pas, no nije znao da se radi o kujici koja štiti svoje tek okoćene štence. Suzzete i njeni volonteri polako su se približili kujici kojoj su dali ime Carol, no ona se prestrašila i pobjegla.

Spasioci su znali da moraju biti oprezni jer nisu htjeli odvojiti štence bez mame i morali su paziti da kujica ne pobjegne predaleko. Zato su postavili lovku i čekali da Carol uđe u nju. Kad se to konačno dogodilo, kujica je počela paničariti pa su joj volonteri vratili štence kako bi se smirila. To se i dogodila. Carol se sklučala oko svojih beba, a dirljiv prizor rastopio je srca spasioca i ostat će im zauvijek u sjećanju. 

💕😱😱💕 Dumped and then had to have her babies all alone They were literally just born this morning When we first got...

Objavljuje Suzette HallSubota, 27. srpnja 2024.

Kujicu i njene štence su prvo odveli na pregled, a zatim su je smjestili kod privremenih udomitelja. Carlo se odmah opustila, kao da je znala da je na sigurnome i da joj nitko neće uzeti bebe.

Štenci su dobili imena po likovima iz serije The Brady Bunch: Greg, Peter, Bobby, Marcia, Jan i Cindy. Kada budu dovoljno samostalni, moći će im tražiti dom i novu obitelj. Mala spašena obitelj dobro napreduje, a Suzette je sretna jer zna da je ovo početak priče kojoj slijedi sretan kraj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.