Zlatni retriver prvi put ugledao vrata s komarnikom, njegova zbunjena reakcija je sve

Screenshot: TikTok/@missjackson_in3rd

ZLATNI retriver Barley osvojio je srca milijuna svojom reakcijom na novi dom, koju možemo vidjeti na viralnoj snimci podijeljenoj na TikToku.

Barley je cijeli život proveo u stanu, zbog čega mu je vlasnica Bri Jackson odlučila pokazati novu kuću prije nego što stigne namještaj. Njegovo uzbuđenje je zarazno kada trči od sobe do sobe, ali pravo iznenađenje nastaje kada prvi put ugleda klizna vrata iza kojih se nalazi komarnik.

Zlatni retriver bio je toliko fokusiran na izlazak u dvorište da se zabio u komarnik čim je vlasnica otvorila klizna vrata. Nakon prvotnog šoka, samo je sjeo ispred vrata i zbunjeno gledao u dvorište.

@missjackson_in3rd giving your apartment dog his first home but it not going as planned lol 🏡🤍 #newhome #moving #house #townhome #goldenretriever #funny #dog #reaction ♬ Home - Edith Whiskers

"Ono kada psu koji je živio u stanu date njegovu prvu kuću, ali stvari ne idu po planu", napisala je Jackson u opisu videa koji je skupio više od tri milijuna pregleda.

"Sviđa mi se što je instinktivno otišao na kat", "Sada želim vidjeti njegovu reakciju na dvorište", "Sada ima toliko prostora za igru", "Kako lijep pas", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika TikToka.

> Imate priču ili super video svog ljubimca? Javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.