Popularna trgovina ima ljetnu akciju do 60% popusta. Ove naočale bismo i mi nosili

Foto: Index

Sadržaj nastao u suradnji s: Ghetaldus optika

Ljeto je stiglo, sunce sija punom snagom i vrijeme je da zaštitimo naše oči stilskim i funkcionalnim sunčanim naočalama! Bez brige, pronašli smo rješenje za vas – fantastično ljetno sniženje na najpopularnije modele naočala. Sada je idealna prilika da ulovite svoj par koji će upotpuniti vaš look i zaštititi vaše oči od štetnih UV zraka.

Koža oko očiju je posebno osjetljiva na sunčeve zrake, a ultraljubičasto zračenje može uzrokovati prijevremeno starenje i druge probleme. Ako često škiljite ili osjećate nelagodu na jakom svjetlu, možda je vrijeme da razmislite o novim sunčanim naočalama.

Osobe sa svjetlijim očima, poput plavih, zelenih i sivih, posebno su osjetljive na svjetlost. Njihove oči imaju manje pigmentacije koja bi ih štitila od jake sunčeve svjetlosti. Zbog toga je fotofobija, osjetljivost na svjetlo, češća kod njih, što može uzrokovati nelagodu i poteškoće s vidom.

Dita Talon - stara cijena 700,00 €, nova cijena 560,00 €
Foto: Index.hr

Zdrava navika i modni dodatak

Iako su sunčane naočale neophodne, mnogi zaborave na njihovu važnost. Nošenje kvalitetnih sunčanih naočala ne samo da štiti vaš vid, već i dodaje završni touch stilu. A kada je riječ o stilu, pronašli smo sve što vam treba – od klasičnih do modernih modela, u raznim oblicima i bojama.

Odabir pravog modela može biti poput igre. Možete ih pronaći u raznim oblicima i bojama te ih prilagoditi svom modnom ukusu. Pronalazak pravih sunčanih naočala nikako ne mora biti težak zadatak. Ghetaldus je pripremio veliko ljetno sniženje na odabrane popularne modele sunčanih naočala, a mi smo odabrali za vas atraktivne komade koje možete vidjeti u galeriji.

U ponudi se tako mogu naći modeli poznatih brendova poput MaxMare, Ray-Bana, Toma Forda, Guessa, Jimmyja Chooa, Marca Jacobsa, Davida Beckhama, Moschina, Huga Bossa i drugih. Cijene su snižene i do 60 posto. 

Bez obzira na to preferirate li moderne, klasične ili sportske modele, možete pronaći nešto za sebe. Ghetaldusovo stručno osoblje pomoći će vam u odabiru. 

Foto: Index.hr

Kako odabrati prave naočale?

Prvi korak u odabiru pravih sunčanih naočala je pronalazak para koji pristaje vašem obliku lica. Obratite pozornost i na materijal i boju leća te UV zaštitu i stil. Kada birate sunčane naočale, važno je znati što vam je potrebno. Postavite si pitanje: za koje aktivnosti želite zaštititi svoje oči? Odgovor na to pitanje pomoći će vam odrediti koje vrste leća i okvira su najbolje za vas.

Kada birate sunčane naočale, uzmite u obzir i zaštitu vida i udobnost. Potražite naočale sa 100-postotnom UV zaštitom te polariziranim lećama koje smanjuju odsjaj. Tako će se vaše oči manje naprezati. 

Isprobajte različite stilove naočala kako biste pronašli one koji vam najviše odgovaraju, dobro "sjede" na nosu i ne pritišću njega ili sljepoočnice. Oblik okvira trebao bi odgovarati vašem obliku lica. Na primjer, osobe s uskim ili kutnim licem trebale bi razmotriti okvire šire od svojih jagodica, dok osobe s okruglim licem mogu odabrati okvire četvrtastog oblika.

Kako točno sunčane naočale štite oči?

Osim udobnog okvira, važno je odabrati i kvalitetne leće kroz koje ćete gledati. Mogu biti tamne, svijetle, sa zelenim, smeđim ili plavim premazom. Kada nosite sunčane naočale, zjenica (tamni dio u središtu oka koji propušta svjetlo) se otvara i širi zbog zatamnjenih naočalnih leća. Kod naočala s UV zaštitom, to nije problem jer sadrže barijeru koja oko štiti od oštećenja.

Foto: Index.hr

Uživajte u ljetu bez brige o zdravlju svojih očiju.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Ghetaldus optika u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.