"Bože, oprosti nam": Supreme i Nike predstavili zajedničke tenisice

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPREME i Nike predstavili su svoje nove Clogposites tenisice za jesen/zimu 2024. Ovo izdanje donosi nam tenisice u tri kombinacije boja. Jedno izdanje kombinira bijelu, zelenu i crvenu boju, drugo žutu, plavu i crnu, a treće elegantnu crnu i crvenu boju.

Obuća nadahnuta motociklima

Kao i uvijek, ove tenisice odražavaju strast dizajnera Alda Drudija prema motociklima, nadahnute njegovim prethodnim suradnjama, uključujući ovogodišnju suradnju s Ducatijem. Osim tenisica, Supreme je također predstavio ekskluzivne čarape koje odgovaraju svakoj kombinaciji tenisica.

"Kupujem ih", "Sviđaju mi se crne", "Bože, oprosti nam", "Lijepo", "Motociklističke tenisice, ali sa stilom", "Plavo-žute izgledaju bolesno", "Čarape su super" neki su od komentara na Instagram objavu Supremea.

Ovi hibridi tenisica i klompi bit će dostupni za kupnju putem Supremeove web trgovine od 5. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.