Ovaj stan u Zagrebu prodaje se za manje od 100.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za zanimljivim nekretninama pregledali smo Index Oglase, a posebnu nam je pozornost privukao lijepo uređen stan u zagrebačkom kvartu Svetice. Ovaj stan od 43 kvadrata nalazi se u suterenu stambene zgrade izgrađene 1993. Prodaje se za gotovinu po cijeni od 93.000 eura.

Izvrsna prometna povezanost i blizina ključnih sadržaja

Stan obuhvaća hodnik, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, odvojenu spavaću sobu i kupaonicu, a zadnji je put renoviran ove godine. Energetski razred stana je C, ima pristup gradskom vodovodu i kanalizaciji. Grijanje je na struju.

Kuhinja je opremljena velikim hladnjakom, pećnicom i indukcijskom pločom za praktično kuhanje. U kupaonici se nalazi i perilica sa sušilicom. Stan je u potpunosti opremljen novim namještajem, s kojim se i prodaje.

Iza zgrade je dostupan javni parking, a lokacija je izvrsno prometno povezana. Stanice tramvaja i vlaka udaljene su nekoliko minuta hoda, a u krugu od 100 metara nalaze se sadržaji poput trgovina, pekarni, kafića, restorana, fotokopirnice, banke, poliklinike, fakulteta, parkova i drugo. Zgrada je udaljena pet minuta od parka Maksimir, a dvije minute od okretišta Borongaj.

Oglas možete pogledati ovdje.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.