Loptice za tenis novi su trend u uređenju doma

Foto: Shutterstock/amazon.de/intersport.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENNISCORE nije hit samo u odijevanju. Iako su kratke suknjice, polo majice i bijele tenisice prvo na što mnogi pomisle kad čuju za ovaj pojam, on je ušao i u svijet uređenja interijera. Naime, zaljubljenici u ovaj trend počeli su koristiti opremu za tenis kao ukrase za dom.

Jednostavan dašak boje

Cullen Ormond iz Apartment Therapy primijetila je kako mnogi koriste teniske loptice kao ukras, bilo da ga drže na pladnju ili u košari. Loptice pri tomu ne moraju biti tradicionalno žute. Neka druga boja, poput ružičaste, možda će se bolje uklopiti u vaš dom.

U svakom slučaju, i klasične žute loptice unijet će dozu šarma i vedrine zahvaljujući upadljivoj nijansi, a ako ih stavite više na kup, izgledat će kao umjetničko djelo.

Najbolje kod ovog trenda je što je praktičniji nego što bi se na prvi pogled reklo. Naime, ako igrate tenis, imate psa ili koristite loptice za sušilice, na zanimljiv način spajate praktičnost i stil.

Wilson Minions loptice, Intersport, cijena je 8.99 eura
Višebojne loptice za tenis, Amazon, cijena je 25.20 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.