Irski glumac Barry Keoghan otkrio kako se izgovara njegovo prezime

Foto: Profimedia/EPA

IRSKI glumac Barry Keoghan, zvijezda filmova Saltburn i The Banshees of Inisherin, konačno je otkrio kako se pravilno izgovara njegovo ime i tako riješio nedoumicu fanova. 

31-godišnji glumac u intervjuu za Variety na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu govorio je o svom novom filmu Bird, a kada ga je novinar pitao kako se izgovara njegovo ime, glumac je objasnio: "Kee-oh-gan." 

"Neki ljudi krivo izgovaraju moje prezime, čak i Irci to rade", objasnio je. 

Težak životni put 

Keoghan je rođen u Dublinu, a u djetinjstvu je živio u 13 različitih udomiteljskih obitelji nakon što mu je majka preminula zbog predoziranja heroinom u dobi od 30 godina. Kasnije su za njega i njegova brata Erica brinule njihova starija sestra Gemma te baka i teta. 

Tumačio je glavne uloge u filmovima The Batman, Eternals, American Animals, Dunkirk i Černobil te je osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu The Banshees of Inisherin, što ga je dovelo do nominacije za Oscara. 

Inače, Keoghan je bio u vezi s popularnom glumicom Sabrinom Carpenter, no američka pjevačica prekinula je vezu ovog ljeta jer je njegova sklonost partijanju narušavala njihov odnos. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.