Sydney Sweeney privukla pažnju u Torontu, prošetala u haljini s dubokim prorezom

Foto: Profimedia

Sydney Sweeney (26) u subotu je stigla na zabavu Zlatnih globusa u Torontu. Pažnju je privukla crnom haljinom i dekolteom, koji je otkrila kroz prozirni izrez na haljini.

Zabava Road to the Golden Globes održana je u hotelu Four Seasons tijekom Torontskog međunarodnog filmskog festivala 2024. Sydney je u Torontu promovirala svoj novi film Eden, u kojem glumi s Anom de Armas.

Pozirala ispred ogledala

Mnogi smatraju da je Sydney, koja se proslavila ulogom u HBO-ovoj seriji Euforija, jedna od najljepših glumica nove generacije. Nedavno je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira ispred ogledala.

"Ne objavljujem često selfie ispred ogledala, ali kad to napravim, nastane kaos", napisala je u opisu fotografije. Obukla je top bez naramenica i kratku suknju te tako istaknula atribute i ravan trbuh. Dobila je više od 5 milijuna lajkova te su pratitelji ostavljali razne komentare. 

Negativni komentari

I dok su jedni hvalili njezinu vitku liniju, drugi su se osvrtali na njezine ranije komentare da je izvrgnuta seksualizaciji još od djetinjstva zbog svojih grudi. "I onda se pita zašto je svi seksualiziraju", "Čini mi se kao da ovo sve namjerno radi, pretjeruje... Samo me zanima kako to emocionalno podnosi", "A nije joj jasno zašto su joj muškarci većinom pratitelji", "Licemjerna je", neke su od kritika koje je dobila na svoj račun. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.