Upoznajte belgijske WAGsice. Svoje partnere vjerno prate na utakmicama

Foto: Instagram

HRVATSKA danas od 16 sati igra utakmicu protiv Belgije. Posljednja je to utakmica grupne faze nakon koje hrvatska reprezentacija može osvojiti skupinu, proći u osminu finala kao drugoplasirana u njoj, ali i ispasti. 

Nogometaši obje ekipe imaju jaku podršku s tribine, a među navijačima su i njihove supruge. Žene hrvatskih nogometaša vjerojatno već znate, a sada upoznajte belgijske WAGsice.

Mishel Gerzig

Manekenka Mishel Gerzig je zaručnica vratara Thibauta Courtoisa. Vezu su započeli 2021. godine, a ubrzo su se zaručili.

Lijepa Mishel na Instagramu često objavljuje svoje profesionalne fotografije, ali i fotografije iz privatnog života.

Leya

Leya je djevojka nogometaša Zena Debasta. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Leya voli putovanja i luksuzan život. Svom je partneru velika podrška i prati ga na natjecanjima.

Lauren Flemings

Hans Vanaken i Lauren Flemings u braku su od 2018. godine. Nedavno su dobili i prvo dijete koje su nazvali Romee.

Katrin Kerkhofs

Poznata belgijska voditeljica Katrin Kerkhofs supruga je napadača Driesa Mertensa. Katrin je nastupala i u belgijskom Plesu za zvijezdama, gdje je došla do finala, a u emisiji je nastupala trudna. Dries i Katrin imaju jedno dijete koje su dobili ranije ove godine, a nazvali su ga Ciro Romeo.

Jozefien Van de Velde

Djevojka Charlesa De Ketelaerea popularna je na društvenim mrežama gdje je prati više od 30.000 ljudi. Inače se bavi dentalnom medicinom.

Noemie Happart

Noemie Happart je u braku s Yannickom Carrascom. Par se vjenčao 2017. godine. Happar je bivša Miss Belgije koju na Instagramu prati više od 78.000 ljudi. Predstavljala je svoju zemlju na Miss Universe 2013. i Miss World 2013. godine.

Michele Lacroix

Supruga Kevina De Bruynea na Instagramu broji 360.000 pratitelja te je jedna od najpopularnijih belgijskih WAGsica. Michele i Kevin su u braku od 2017. te imaju troje djece - Masona Milliana, Suri i Romea.

Rafaella Szabo

Axel Witsel je u braku Rafaellom Szabo, s kojom je vezu započeo 2008. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.