Vremešna Helen Mirren slikala se gola u kadi za New York Magazine

HELLEN MIRREN slikala se gola u kadi za novi broj časopisa New York Magazine. Glumica koja će sljedećeg mjeseca navršiti 65 godina, pozirala je fotografu Juergenu Telleru bez ijedne krpice na sebi, no fotografije ipak ne pokazuju mnogo. Tek se na nekima naziru njene gole grudi. Helen je time promovirala svoj novi film "Love Ranch" u kojem glumi madam u jednoj javnoj kući.

Glumica je otkrila kako se brzo navikla na to da su svugdje oko nje gomile seks pomagala i ružičasto perje. Helen kaže kako joj neuobičajeno okruženje na snimanju uopće nije smetalo već ju je samo podsjetilo na njezinu dugogodišnju želju da bude "zločesta djevojka".

"Nevjerojatno kako sam se brzo navikla na sva pomagala iz javne kuće. U roku od sat vremena više mi ništa nije bilo neobično. Jako mi se svidjelo snimanje jer mi je pružilo priliku da barem odglumim svoj stari sam o tome da sam `zločesta djevojka`. U životu to nikad nisam bila. Nije da sam neka čistunka ili velika moralistica već jednostavno nemam hrabrosti, prevelika sam kukavica", kaže 62-godišnja oskarovka. Njezin novi film režirao je njezin suprug Taylor Hackford, a uz Helen, u filmu glumi i Joe Pesci.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.