18 mil. pregleda: Žena učila sina kako da kaže mama, pogledajte što je on rekao

Screenshot: TikTok

MAMA Suzi Shrestha Best na svom je TikTok profilu podijelila videozapis na kojem svog malenog devetomjesečnog sina pokušava naučiti da kaže "mama". Međutim, njezin pokušaj završio je suprotno od onoga kako se nadala, a ono što je dječak izgovorio nasmijalo je ljude.

Iako se Suzi jako trudila da dječak kaže "mama", on je ipak izgovarao "dada" (tata), a Suzi se smijala dok ga je slušala. U šali je u opisu videozapisa napisala: "Neću odustati". 

Videozapis je od objave pogledan 18,8 milijuna puta te je dobio više od 700 tisuća lajkova i mnogo komentara na reakciju dječaka. 

"Ovo je najslađa uvreda", "Tvoj suprug ga očito uči kako reći tata dok ti nisi u prostoriji", "Moj sin samo viče mama kad je tužan ili plače, za sve ostalo zove tatu", "Ne brini, kad jednom kaže mama, to je jedino što ćeš čuti od njega", našalili su se ljudi u komentarima. 

@suzishresthabest I’m not giving up! 😅 #mumlife #cutebaby #babyfirstword #babyboy #pregnancy #moms #dads #parents #babies #momlife #love #funnybaby #foryou ♬ original sound - suzishresthabest
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.