36 milijuna pregleda: Mama pokazala kako je sina u 10 minuta naučila voziti bicikl

Foto: Pixabay

Za pedaliranje nikada nisi ni premlad ni prestar. Ne postoji dobno ograničenje koje naglašava kada je najbolje započeti sa školom bicikliranja. Svako dijete koje razumije kako radi gravitacija i ima dobro razvijenu motoriku, može naučiti voziti bicikl.

Iako se mnogima to čini kao težak zadatak, Australka Jonica pokazala je da je vožnja bicikla vještina koju je moguće savladati u samo deset minuta. Naime, njezinu sinu Stanleyju dosadio je bicikl s pedalama pa su odlučili kupiti pravi. Uz jedan trik koji su vidjeli na TikToku, Jonica i njezin suprug pomogli su svom četverogodišnjaku da tehniku savlada u kratkom roku.

"S bicikla bez pedala prešli smo na pravi. 'Prvo uzmite ručnik i smotajte ga', rekla je Jonica, pa pokazala kako je to učinio njezin suprug."

Stanleyju je stavio smotani ručnik ispod pazuha, a potom ga je koristio kako bi dječaka zadržao u uspravnom položaju i uvjerio ga da neće pasti.

"Trčite pored djeteta, držeći ovako ručnik", dodala je Jonica.

Nakon nekoliko trenutaka, tata je nježno olabavio ručnik, naposljetku ga je i posve uklonio, a dječak je samostalno vozio bicikl.

Video je skupio 36 milijuna pregleda, ali mnogi su upozorili Jonicu da mora nabaviti kacigu sinu.

"Kaciga je tako jednostavan i lak način za sprječavanje ozljeda glave kod djece. Doista, ne razumijem roditelje koji se time ne zamaraju", napisao je jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.