Braća su se planirala voziti u autiću bez sestre. Pogledajte što je curica učinila

Screenshot: TikTok

VIDEOZAPIS jedne djevojčice koja se odlučila osvetiti braći nasmijao je korisnike TikToka. Mama Shawnee je na popularnoj platformi podijelila snimku svoje kćeri koja je saznala da njezina braća planiraju ići voziti autom na baterije bez nje, a to joj se nije nimalo svidjelo. 

Djevojčica je svoja ružičasta kolica s lutkom odgurala do žutog autića, skinula poklopac motora i izvadila bateriju te ju odvezla kako se nitko ne bi mogao voziti u dječjem automobilu. Čak je, nakon što je shvatila da ne može bateriju staviti na lutku, istu bacila na travu, a onda ju vratila nakon što je u kolica prvo stavila ukradenu bateriju. 

@g.i.shawnee Just a girl and her stroller, ready to take on the world. 🤣 #girlpower #watchoutboys #tinybutmighty #newgeneration #fyp ♬ Bad Reputation - Joan Jett

Videozapis je u šest dana pogledan 2.5 milijuna puta, a mnoge korisnike TikToka nasmijala je i začudila domišljatost djevojčice. 

"Tako je mala, a već sad s njom nema zafrkancije. Bit će opaka kad odraste", "U ovoj obitelji nisu dečki problematični, već ona", "Čak se nije ni trudila sakriti što je učinila", "Nisam znala da i djeca mogu biti toliko osvetoljubiva, genijalno!", "Zašto se ja sad smijem zbog onoga što je ona učinila?", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.