Brižni brat pomagao sestri da se spusti niz stepenice. Video ima neočekivan kraj

Screenshot: TikTok

MONICA Healy je na TikToku podijelila simpatičan videozapis svojeg nećaka i nećakinje. Ova teta je podijelila trenutak u kojem je dječak svojoj mlađoj sestri pomagao da se sigurno spusti niz stepenice terase u dvorište, a ono što se dogodilo na samom kraju, nitko nije mogao predvidjeti. 

Dječak je bio vrlo oprezan dok je pomagao sestri. Držao ju je za ruku i govorio joj slatke rečenice poput "U redu si" i "Bravo, dušo". Međutim, problem se dogodio na posljednjoj stepenici koja je bila previsoka za djevojčicu, a spletom okolnosti slatki brat i sestra nisu uspjeli održati ravnotežu i pali su u biljke do stepenica, ali ni jedno od djece nije se ozlijedilo. 

@monicahealy Being an aunt to these two munchkins is truly the best 😂🥰 #auntlife #fyp #besties ♬ original sound - Monica Healy

Iako je neočekivani kraj videozapisa nasmijao mnoge korisnike TikToka, većina njih je u komentarima istaknula nježan i pozitivan način na koji se dječak obraćao sestri.

"Ja sam već sad sigurna da će on biti najbolji brat", "Ovo je tako slatko, tko god ga odgaja radi dobar posao", "Znam da se ne bih trebala smijati, ali nisam očekivala ovakav kraj", "Kakva predivna interakcija između djece, ali ovaj kraj je šećer na torti!", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.