Djevojčica upoznala mlađu sestru, prizor dirnuo stotine tisuća ljudi

Screenshot: TikTok

Jedan od najljepših trenutaka u životu jest kada djeca prvi put susretnu svoju braću i sestre. Iako roditelji ponekad nisu sigurni kako će njihovi mališani reagirati, taj trenutak često postaje prekrasna i dirljiva uspomena.

Jedan takav trenutak podijelila je mama Morgan Diane. Nedavno je na TikToku objavila video koji prikazuje reakciju svoje kćeri na prvi susret s mlađom sestrom.

U viralnom isječku, djevojčica izgleda uzbuđeno i sretno što će upoznati svoju mlađu sestru. Čim su se upoznale, dala joj je poljubac u obraz, a zatim ju je odlučila čuvati u krilu. 

"Najbolji trenutak u mom životu bio je gledati kako moja kći upoznaje svoju mlađu sestru", podijelila je Morgan u opisu objave.

Preslatki prizor dirnuo je mnoge, a video je skupio 864.500 pregleda i 54.400 lajkova.

@morgallen_ The best moment of my life without question is watching my toddler meet her baby sister for the first time. The moment our family became complete #siblingsmeetforthefirsttime #newborn #sisters #motherhood #siblingsmeeting #toddler #momsoftiktok #girlparents #girlmom ♬ To Our Daughter (Lullaby) - My Best Friend Jacob
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.